Изпълнителят и моделката се познават още от предишния сезон на

...
Изпълнителят и моделката се познават още от предишния сезон на
Коментари Харесай

Помните Ли Позабравената Моделка Зорница Линдарева!? Няма Да Повярвате Кой Известен Изпълнител Е Новото Й Гадже! Снимки

Изпълнителят и моделката се познават още от предходния сезон на Вип Брадър. Но се загаджили едвам година по-късно. Зори още веднъж приковала погледа на мъжката половина на клуба с облеклото си.

Тя се била барнала в бяла блузка с тюл и цветя. Но най-интересното било, че под нея тя нямала сутиен.Вероятно не запомнила този женски признак или просто преднамерено не си го е поставила. Заради което прелестите й преливали над деколтето, което карало мъжете в клуба да мечтаят с отворени очи, написа разкрития.ком.

Това освен не смущавало новото й гадже, а даже в противен случай. През цялото време рапърът не спирал да я целува и прегръща буйно и да не вижда останалата част от хората в клуба. След края на празненството те си тръгнали дружно.

Хип-хоп изпълнителят е един от най-обещаващите в този отрасъл на музиката. Рапърът Дий отпътувал за Америка със фамилията си в далечната 1988 година. Родителите му са музаканти от Хасково, а татко му има „ Грами ” за фолклорна музика.



На откриването на клуба бе и друга известна световна двойка. В едно от ВИП-сепаретата бяха Мис България Наталия Гуркова и брачният партньор й Джордже Михалевич.

От няколко години се шушука, че моделката и диамантеният необут се развеждат, само че истината се оказа друга. И двойката се появи също на разположение на светското събитие.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР