Изпълнителното бюро на БСП обсъдила изборините разултати, но предстои детайлен

...
Изпълнителното бюро на БСП обсъдила изборините разултати, но предстои детайлен
Коментари Харесай

Планът за убийството на БСП се провалил, а Нинова отчита стабилизация


Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия разискала изборините разултати, само че следва подробен разбор по области . С извода за хубава акция се регистрира столетницата. Иначе 9% не удовлетворяват алените, следва разбор на резултатите област по област. Амбицията на партията е да усили резултата си.

Българска социалистическа партия обаче не е умряла и то макар борбите, които е водила, в това число върху " вътрешните врагове ". Манипулативна акция против Българска социалистическа партия съзряха левите, като Нинова цитира представители, които предвещавали провал за партията. През цялото време се внушавало, че Българска социалистическа партия е завършила като партия, само че Нинова отсече: " Този път проектът за убийството на Българска социалистическа партия не се случи. " На брифинга водачът на Българска социалистическа партия атакува президента Румен Радев, който дирижирал точно акцията против Българска социалистическа партия, в това число и Левицата, която била основана да вреди на столетницата.

Областни шефове на Румен Радев работели против Българска социалистическа партия и за Левицата, а не липсвали и такива измежду държавната администрация.

Левицата била основана да вреди на столетницата.

Единствената лява партия е Българска социалистическа партия, отсече Корнелия Нинова и открои , че Българска социалистическа партия запазила резултата си, част от Народното събрание ще е, а Левицата остава отвън. " Наиграхте се ", съобщи два пъти Нинова и насочи апел още веднъж напуснали столетницата нейни членове да се завърнат.

Въпросът за промяна на управлението не стои на дневен ред за Българска социалистическа партия.

Ядрото на Българска социалистическа партия е обединено, съгласно управлението.

Връщането на хартиената бюлетина не е повишило резултатите на партията, призна Нинова като не скри разочарованието си. Българска социалистическа партия обаче отстоява решението, защото са дали опция за избори.

Станало е ясно обаче, че има потребност от смесено гласоподаване, отстоя решението Нинова, заявявайки, че еднакъв брой гласоподаватели са дали своят вот с машина и с хартия.

Лидерът на Българска социалистическа партия захапа служебният кабинет, че вместо камери купил телефони за видеонаблюдение и не обезпечил паравани.

Първият да даде решение за държавно управление , настоя още Корнелия Нинова.

За Корнелия Нинова е необичайно мълчанието на първия и втория в изборната конкуренция .

След старт на Народното събрание Българска социалистическа партия стартира вътрешнопартийно допитване по какъв начин да работи партията - дали да е съпротива , дали да поддържа кабинет и така нататък

Ще беседваме с всички, разясни водачът на Българска социалистическа партия, както и преди. Но подмолни диалози няма да има .

Нинова не вижда съображение да инициира лидерска среща , тъй като въпреки всичко партията била пета мощ .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР