Изпълнителното бюро на БСП не е отправяло критики към Софийската

...
Изпълнителното бюро на БСП не е отправяло критики към Софийската
Коментари Харесай

Паргов: Оценката на ръководството на БСП за резултата в София е много добра

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия не е отправяло рецензии към Софийската организация на партията за решенията и дейностите в предизборната акция. Твърденията за отправяни рецензии от членове на ИБ на Българска социалистическа партия към решенията и дейностите на Софийската организация на партията, и най-много в седмицата преди балотажите, не дават отговор на истината. Това е безапелационната позиция на ръководителя на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов във връзка обява в уеб страницата dariknews.bg.

“Оценката на управлението за резултатите в София бе дадена и от ръководителя на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изявление в народен ефир. И тя е доста добра. Нямам съображение да смятам, че оценката на Националния съвет ще бъде по-различна. Ръстът на подадените гласове за Българска социалистическа партия в народен мащаб в огромната си степен се дължи на растежа в София от над 35 000 гласа по отношение на 2015”, показва Паргов.

“Приносът на Софийската организация за резултата на Българска социалистическа партия на изборите за общински съветници е неоспорим и няма по какъв начин да не бъде приет. Ето за какво нямам терзания за оценката, която ще даде Националния съвет за работата на столичните социалисти в тази кампания”, съобщи Калоян Паргов. По мотив изказванието за поддръжка на претенденти на десницата, водачът на столичните социалисти напомня решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия. “Няма нищо укоримо в апела на балотажа да се гласоподава за претендентите на смяната. Този апел е изцяло в унисон с решението на Националния съвет за взаимоотношение на локално равнище с всички политически субекти, като се изключи ГЕРБ”, напомни Калоян Паргов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР