Изпълнителното бюро на БСП днес заседава в Брегово, където е

...
Изпълнителното бюро на БСП днес заседава в Брегово, където е
Коментари Харесай

Бюрото на БСП заседава в помощ на Брегово

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия през днешния ден заседава в Брегово, където е оповестено бедствено състояние поради изобилното снеготопене. По принцип съвещанията на ИБ на Българска социалистическа партия се организират всеки вторник в столицата, след което социалистите дават постоянен брифинг на партията на " Позитано " 20. Днес обаче това не се случи.

" Тук сме в Брегово, на първо време да помогнем на хората, да знаят, че не са изоставени. " Това съобщи водачът на алените Корнелия Нинова. От Българска социалистическа партия са доставили минерална вода, ще дарят и пари на потърпевшите фамилии. След това социалистите ще проведат диалог с кмета и общинските съветници за намирането на дълготрайно решение на казуса с наводненията в региона.

 Спешно спешно подсилване е нужно на дигите във Видинско
Спешно спешно подсилване е нужно на дигите във Видинско

След оттичането стопаните ще бъдат обезщетени

" Ще настояваме и в Народното събрание, и пред държавното управление страната да си поеме ролята, а не да трансферира всичко на кметовете, които нямат средства да поддържат речните корита и язовирите ", добави Нинова от дигата на прелялата река Тимок .

Нинова напомни, че преди три години левицата е предложила обединен държавен орган да поеме ръководството и контрола , само че тогава ръководещите не ги чули. " Тази инфраструктура е стратегическа за националната сигурност и сигурността на популацията. Както в енергийната система, по този начин и тук, ролята на страната е основна. Изтеглянето на страната от значими за сигурността браншове, което направиха държавните управления на Борисов, е огромна неточност ", безапелационна бе Нинова.

Соцлидерът натърти и че последното такова е решението за частната охранителна активност . " Колко причини им дадохме в Народното събрание да не го вършат - отново не чуха. Но най-силният мотив е животът тук по селата в Северозапада. Почти няма необирана къща. Беднотия е. И ти да караш тези хора да си заплащат за частна защита е тежка абдикация на страната от главните й функционалности . Ето по тази причина не извършиха предизборното си заричане във всяко село да има служител на реда - с цел да си заплащат хората ", изрично съобщи Нинова и добави, че държавното управление в действителност разрушава държавността.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР