Изпълнителният съвет на социалистическата партия в Македония (СДСМ) реши да

...
Изпълнителният съвет на социалистическата партия в Македония (СДСМ) реши да
Коментари Харесай

Партията на Заев реши - няма да се съобразява с исканията за предсрочни избори

Изпълнителният съвет на социалистическата партия в Македония (СДСМ) реши да няма предварителни парламентарни избори наред с идните президентски избори, както изиска опозицията в Северна Македония, съобщи БГНЕС.
" Гражданите желаят резултати в стопанската система, промените и интеграцията. Като партия, която слага преди всичко ползите на жителите и на страната, не считаме, че би трябвало да има предварителни парламентарни избори, даже когато рейтинга и поддръжката ни са доста по-високи от тези на опозицията “, съобщи след края на съвещанието на СДСМ представителят на партията Костадин Костадинов.
" Икономиката е нормализирана. Заплатите нарастват, вложенията се усилват, основават се нови работни места, на жителите се заплащат повече пари. Това е добра основа да запретнем ръкави и да реализираме резултата, който жителите желаят, т.е всичко належащо за по-добър живот и за по-висок стандарт. Вече сме част от НАТО, чакаме дата за започване на договаряния с Европейски Съюз и реализиране на нужните промени. Отговорна партия и отговорно държавно управление няма да застрашат този късмет. Няма да застрашим датата на договарянията с Европейски Съюз с предварителни парламентарни избори и прекъсване на промените ", сподели Костадинов.
Що се отнася до идните президентски избори, той съобщи, че те ще бъдат открити, обективни и демократични, на които жителите ще завоюват. Костадинов чака победа на СДСМ и проваляне на ВМРО-ДПМНЕ.
Изпълнителният съвет на СДСМ упълномощи водача на партията, генералния и организационния секретар да проведат съвещания с съдружни сътрудници, други парламентарни и извънпарламентарни партии, за намиране на консенсусен претендент за президент на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР