Изпълнителният председател и главен изпълнителен директор на Fox Corporation Лаклан

...
Изпълнителният председател и главен изпълнителен директор на Fox Corporation Лаклан
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Fox Corporation Лаклан Мърдок, ръководството на FOX News обикалят Израел, срещат се с базирани в Йерусалим журналисти

Изпълнителният ръководител и основен изпълнителен шеф на Fox Corporation Лаклан Мърдок, основен изпълнителен шеф на FOX News Media Сюзан Скот и FOX News Media Президентът Джей Уолъс пътува до Израел предходната седмица, с цел да се срещне с публицисти в бюрото на мрежата в Йерусалим, които работят неуморно от началото на войната Израел-Хамас на 7 октомври.

„ Оценявам опцията да посетим бюрото ни на Fox в Йерусалим, с цел да забележим от първа ръка невероятната работа, която правят, отразявайки войната от фронтовата линия. Също по този начин беше необикновено вълнуващо да обиколя някои от регионите, които претърпяха такова опустошаване от офанзивите от 7 октомври ", сподели Мърдок.

Бюрото на FOX News в Йерусалим е дом на задграничния сътрудник Трей Ингст, старши продуцента Йонат Фрилинг и голям брой продуценти, монтажисти, оператори и други членове на екипа.

(Отляво надясно) Контраадмирал на IDF Даниел Хагари, изпълнителен шеф на FOX...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР