Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз (БФС) взе оперативни решения,

...
Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз (БФС) взе оперативни решения,
Коментари Харесай

Изпълнителният комитет на БФС реши кандидатите за президент да подават документи до 29 февруари

Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз (БФС) взе оперативни решения, свързани с организацията на Общото заседание, планувано за 15 март 2024 година.

На съвещание през днешния ден беше признат планът на правилник за провеждането на конгреса, в това число времетраене на изявлението на делегати, числени сформира на комисиите, както и потреблението на интегрална бюлетина при гласуването за президент на БФС.

Членовете на Изпълкома се срещнаха с предлагането за инструкции за установяване от футболните клубове на делегати за Общото заседание, както и крайният период за лъчение на представители на футболните клубове в Зоналните и Областните препоръки, който е 26 февруари.

Приети бяха и разпоредбите за издигане и вписване на претенденти за президент на БФС, като срокът за подаване на документи в деловодството на централата е сред 15 и 29 февруари 2024 година.

Регистрираните кандидатури ще бъдат оповестени на интернет страницата на БФС минимум 10 дни преди датата на осъществяване на конгреса.

Избрани бяха и съставите на комисията за подготовка на конгреса с ръководител Михаил Касабов, и на комисията за подготовка на документи за конгреса с ръководител Емил Костадинов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР