Изпълнителният директор на Явор“ АД Мирослав Манолов положи сребърна монета

...
Изпълнителният директор на Явор“ АД Мирослав Манолов положи сребърна монета
Коментари Харесай

„Явор“ АД вгради сребърна монета в сграда „Младост“ за благоденствие на сегашните и бъдещи собственици


Изпълнителният шеф на „ Явор “ АД Мирослав Манолов постави сребърна монета в една от колоните на постройка „ Младост “. Тя е подарък за бъдещите поданици в постройката от господин Евгений Перинов, притежател на строителната компания „ Перинов и синове ” ЕООД, която извършва грубия градеж.

Влагането на сребърна монета във всяка издигната от компанията постройка е традиция на „ Перинов и синове “ ЕООД още от 2004 година насам. На монетата са изписани 6 пожелания: дълг, родолюбие, достолепие, мъдрост, мощ и хубост, които да носят шанс и разцвет на бъдещите притежатели на жилища. Сребърната монета е с проба 1000 и е сертифицирана и сечена от Българския монетен двор.



Строителството на постройка „ Младост ” стартира в края на предходната година. Изградени са вертикалите към партера на вход 1. Направен е кофража и армировката на сутерен и следва изтичане на плочата на вход 2. Вход 3 е построен до кота +5.05, а вход 4 има изляти вертикали към партерно равнище. В идващите седмици следва създаване на пространствата на кота 0, които са търговски площи.

Едно от преимуществата на постройка „ Младост “ е изолацията от стъклена вата Izover Clima 34 G3. Този топло и шумоизолационен пакет има: дълъг, съвсем безконечен живот, резистентност на атмосферни въздействия и плесени, огромна механична резистентност, високи акустични характерности и е негорима, което на практика прави постройката неуязвима към пожар. Друго преимущество е седемкамерната PVC дограма с опция за слагане на троен стъклопакет, при което топлопреминаването се усъвършенства съвсем двойно, а шумът се понижава с над 90% и не на последно място - шумоизолационната мембрана върху всяка плоча, която ще се погрижи за вътрешния комфорт, тишина и успокоение на живущите.

Строителството ще приключи в края на идната година, като остават единствено 32 жилището за продажба. 26 от тях се намират във вход 4, който през предишния месец беше преустроен от административна в жилищна секция. Останалите шест са ситуирани във входове от 1 до 3 и сега имат промоционални цени.

В първокласния затворен жилищен комплекс „ Азимут “ от общо 65 броя, непродадени са 19 жилището с чудесно систематизиране, ревю и панорама към морето.

Остават броени дни до формалното показване на най-новия и огромен план на „ Явор “ АД - „ ФЕМИЛИ ГАРДЪН “. Жилищният комплекс е уникален в град Варна със своя архитектурен жанр - вид „ Холандска улица “ и величествен парк от 10 дка, без достъп на коли, подобаващ за отдих, спорт и детски игри.

 

„ Явор “ АД

[email protected]

www.yavorad.com

 

*публикация
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР