Изпълнителният директор на "Warner Bros" и главен изпълнителен директор на

...
Изпълнителният директор на "Warner Bros" и главен изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Шеф на Warner Bros напусна след секс скандал

Изпълнителният шеф на "Warner Bros " и основен изпълнителен шеф на едно от най-престижни студия в Холивуд "Цуджихара " – Кевин Цуджихара се отдръпна от компанията. Това разгласи Джон Станкей – началник на администрацията на „ Warner”.

"Кевин признава, че грешките му са несъвместими с упованията за водачество на компанията и може да повлияят на способността на компанията да извършва бъдещите си задължения ", споделя Станкей.

По-рано този месец "Warner Media " стартира следствие след публикация на "Hollywood reporter ", в която бяха оповестени подробни текстови известия сред Цуджихара и английската актриса Шарлот Кърк през 2013 година. Съобщенията потвърждават съществуване на полови връзки сред кандидатстващата за студиото актриса и оглавяващия студиото, който дава обещание, че ще я показа на авторитетни мениджъри и ще бъде взета под внимание за функции в киното и малкия екран.

Цуджихара, който оглавява студиото в Бърбанк, Калифорния, от 2013 година, по-рано се извини за дейностите си в послание към чиновниците. "Дълбоко скърбя, че съм направил неточности в персоналния си живот, предизвикали болежка и позор на хората, които обичам най-вече, " сподели Цуджахара. "Също по този начин надълбоко скърбя, че тези персонални дейности са довели до неудобства за компанията и на всички вас. "

Кърк отхвърли всякакво непочтено държание от страна на Цуджахара или двама други ръководители, Брет Ратнър и Джеймс Пакър, с които е общувала. "Господин Цуджихара в никакъв случай не ми беше обещавал нищо ", споделя Кърк.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР