Изпълнителният директор на Warner Bros и главен изпълнителен директор на

...
Изпълнителният директор на Warner Bros и главен изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Шефът на Warner Bros напуска след секс скандал

Изпълнителният шеф на " Warner Bros " и основен изпълнителен шеф на едно от най-мощните и влиятелни студия в Холивуд , " Цуджихара ", е един от най-високопоставените мениджъри, които биват унищожени от обвинявания в полови похищения. Ръководителят на администрацията на " Warner ", Джон Станкей, разгласи отдръпването на Кевин Цуджихара в понеделник, заявявайки, че това е в " най-хубав интерес " на студиото.
" Кевин признава, че грешките му са несъвместими с упованията за водачество на компанията и може да повлияят на способността на компанията да извършва бъдещите си задължения ", сподели Станкей.
По-рано този месец " Warner Media " стартира следствие след публикация на " Hollywood reporter ", в която бяха оповестени подробни текстови известия сред Цуджихара и английската актриса Шарлот Кърк през 2013 година. Съобщенията потвърждават съществуване на полови връзки сред кандидатстващата за студиото актриса и оглавяващия студиото, който дава обещание, че ще я показа на авторитетни мениджъри и ще бъде взета под внимание за функции в киното и малкия екран, съобщи БГНЕС.
Цуджихара, който оглавява студиото в Бърбанк, Калифорния, от 2013 година, по-рано се извини за дейностите си в послание към чиновниците.
" Дълбоко скърбя, че съм направил неточности в персоналния си живот, предизвикали болежка и позор на хората, които обичам най-вече, " сподели Цуджахара. " Също по този начин надълбоко скърбя, че тези персонални дейности са довели до неудобства за компанията и на всички вас. "
" Warner Media ", компанията-майка на студиото, съобщи в понеделник, че следствието на обстановката, осъществявано от правна компания на трета страна, продължава.
Кърк се появява под егидата на " Warner Bros " в " Как да бъдем сами " през 2016 година и в " Бандата на Оушън " през 2018 година Тя отхвърли всякакво непочтено държание от страна на Цуджахара или двама други ръководители, Брет Ратнър и Джеймс Пакър, с които е общувала. " Господин Цуджихара в никакъв случай не ми беше обещавал нищо ", сподели Кърк.
Скандалът се разпростира тъкмо когато " Warner Bros " се занимава с преструктурирането на AT&T, добита от " Warner Media ", по-рано известна като " Time Уорнър ". Ролята на Цуджахара преди малко беше разширена, за включване на световни занимания за деца и фамилии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР