Изпълнителният директор на втородивизионния ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви пред

...
Изпълнителният директор на втородивизионния ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви пред
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948": Не гоним вестникарски битки кой нов клуб е ЦСКА

Изпълнителният шеф на втородивизионния " ЦСКА 1948 " Добрин Гьонов съобщи пред " Дневник ", че клубът ще продължи да работи за развиването си и откакто " ЦСКА-София " придобие активите на банкрутиралото ПФК ЦСКА АД. Според него прекосяването на емблемата, която е най-високо цененият актив, в ръцете на клуба, управителен от Гриша Ганчев, няма да промени нищо.

" ЦСКА-София " чака да придобие активите, за които бяха платени 8 млн. лв. посредством обвързваното сдружение " Ред енимълс ". Адвокатът на клуба Станислав Трендафилов съобщи преди седмица пред " Дневник ", че съгласно него при приемане на активите " ЦСКА-София " би трябвало да изиска " ЦСКА 1948 " да смени емблемата си.

" За нас няма никаква смяна по отношение на това дали ще се придобият активите (от " ЦСКА-София " ) или няма да се придобият. Ние в никакъв случай до момента не сме употребили тази емблема, играем с нашата и не претендираме да е същата. Не виждам никаква причина да сменяме емблемата. Още повече слушам мнения да сменяме името, което е смешно ", сподели Гьонов.

Според него в бизнеса " има доста знаци, които имат подобие ", само че при спор следва юристите да се произнесат.

" Ние не гоним вестникарски борби кой нов клуб е ЦСКА. Напротив ", съобщи Гьонов.


© LAP.bg

" Ние желаеме да печелим уважението на нашите последователи, на нашите съперници, да играем почтено на терена и да побеждаваме с красива игра. Това е нашата цел, която е заложена през цялото време. Искаме клубът да се развива и непрекъснато гледаме Западна Европа. Маркетинг отделът ни считам, че е един от най-хубавите в България. Много хора са ми казвали, че играем доста хубав футбол ", сподели изпълнителният шеф на лидера във Втора лига.

" Не желая да влизам към този момент в полемики, само че този тим, който пристигна тук, това е " Литекс ", съобщи Гьонов.

Погледите на клуба са ориентирани не просто към нанагорнище в Първа лига, след неуспеха от предишния сезон. " Целта е да влезем в елита и идната година незабавно да се целим към медалите и евроквотите ".

" ЦСКА 1948 " регистрира растеж на продажбите на билети и почитател продукти от 15-20% по отношение на сезона преди две години, когато тимът беше в Трета лига. " Със сигурност има растеж, само че той не е задоволителен. Има интерес към нас. Това, че към момента не идват на стадиона, считам, че е тъй като още не сме в Първа лига ", съобщи Гьонов.

При влизане в елита клубът ще се бори да притегля всеки, който обича футбола. " Ние би трябвало да продаваме артикул на хората. Те идват поради хубавия футбол. Отделно би трябвало да видят положително обслужване на стадиона, да почувстват идването си като празник. Ясно е, че хората като чуят " ЦСКА " и първата им мисъл е за " Българска войска ". Ясно е, че нашият тим няма по какъв начин да играе там най-малко на този стадий. За сметка на това " Васил Левски " е в пъти по-добър ".

Гьонов уточни, че бюджетът на " ЦСКА 1948 " сега е по-висок по отношение на някои тимове от елита, само че за следващата година ще би трябвало да се работи за увеличение.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР