Изпълнителният директор на Volkswagen Group – Хърбърт Дийс ще отговаря

...
Изпълнителният директор на Volkswagen Group – Хърбърт Дийс ще отговаря
Коментари Харесай

Шефът на Volkswagen ще отговаря на всякакви въпроси тази сряда

Изпълнителният шеф на Volkswagen Group – Хърбърт Дийс ще дава отговор на всевъзможни въпроси в рубриката „ Ask me Anything “ в обществената мрежа Reddit тази сряда. По проект живото предаване в което Дийс трябваше да отговори на всевъзможни въпроси трябваше да се организира през днешния ден, само че заради разнообразни аргументи, то беше изместено за 16 февруари в 19:00 часа българско време.
`Шефът

В обявата си в Reddit, Дийс споделя, че е извънредно разчувствуван и стимулиран да вземе присъединяване и да изиграе значима роля в тази историческа смяна, която сега се случва в автомобилната промишленост. Голяма част от почитателите към този момент са задали своите въпроси, свързани с електрифицирането, самостоятелните технологии и технологиите, които немската компания счита да употребява като цяло.

`Шефът

Разбира се, Дийс надали ще успее да отговори на безусловно всички заложени въпроси, само че съгласно обещанията ще отговори на по-важните от тях. Както споменахме, живото предаване стартира на 16 февруари в 19:00 часа, а дотогава могат да бъдат задавани всевъзможни въпроси в направената за това тематика в Reddit.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР