Изпълнителният директор на ВМ Финанс Груп и издател на "Мениджър"

...
Изпълнителният директор на ВМ Финанс Груп и издател на "Мениджър"
Коментари Харесай

Издателят на "Мениджър" не успя да победи COVID-19

Изпълнителният шеф на ВМ Финанс Груп и издател на "Мениджър " Васил Мирчев е умрял след затруднения от ковид. Тъжната вест бе обявена от списанието.

"След съществено затруднение той загуби борбата с Коронавирус. А ние загубихме брилянтен и обичан водач с остроумен разум, борбен дух и стоплящо възприятие за комизъм ", показват от "Мениджър ".

Васил Мирчев е основател, ръководител на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф на “ВМ Финанс Груп”. През 2009 година той е определен за ръководител на Консултативния съвет на Глобалния контракт на ПРООН в България, доброволческа мрежа, насърчаваща развиването на обществено виновни практики и планове за запазване на околната среда в оперативната активност на разнообразни бизнеси.

Г-н Мирчев е приключил Националната спортна академия, след което придобива преквалификация в Университета за национално и международно стопанство, компетентност Международни стопански връзки. Има повече от 20 години предприемачески опит, обвързван със основаването на фирмите на „ ВМ Финанс Груп “.

Никога няма да забравим неуморните му старания да развива бизнеса, да мечтае и да се стреми към нови хоризонти!

Поклон пред паметта му!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР