Изпълнителният директор на Висшата лига Ричард Мастърс заяви, че футболните

...
Изпълнителният директор на Висшата лига Ричард Мастърс заяви, че футболните
Коментари Харесай

Клубовете в английската Висша лига допускат и предсрочното прекратяване на сезона

Изпълнителният шеф на Висшата лига Ричард Мастърс съобщи, че футболните управляващи ще бъдат в " непрекъснат разговор " с държавното управление, откакто той разиска плана " Рестарт " на съвещание с представителите на 20-ия клуба в понеделник.

Остават девет кръга до края на сезона в Англия, а тези мачове може да се организират на неутрални терени и част от тях да се излъчват по безвъзмездни канали.

Мастърс също призна, че по време на петчасовата среща през вчерашния ден клубовете са обсъждали опцията за анулация на сезона за първи път след прекъсването на лигата поради пандемията от ковид.

" Това е първи път, когато обсъждаме предварително преустановяване на шампионата. Все още задачата ни е да приключим сезона, само че е значимо да обсъдим всички благоприятни условия с клубовете ", сподели той.

" Очевидно няма да играем доникъде на юни. Не наподобява напълно вярно да приказваме за мачове преди да вземем решение по кое време ще стартира първия стадий от тренировките. Но от позиция на това по какъв начин ще се организират тези мачове има още доста вода да изтече и тогава ще продължим да оценяваме събитията ", добави Мастърс.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР