Изпълнителният директор на Висшата лига Ричард Мастърс е оптимист, че

...
Изпълнителният директор на Висшата лига Ричард Мастърс е оптимист, че
Коментари Харесай

Шефът на Висшата лига оптимист за връщането на феновете по стадионите

Изпълнителният шеф на Висшата лига Ричард Мастърс е оптимист, че почитателите ще бъдат пуснати на стадионите в Англия през идващия сезон, макар че евентуално това ще се случи последователно.

Когато актуалната акция в лигата се възобнови след паузата поради пандемията от ковид на 17 юни, всички мачове ще би трябвало да се играят без аудитория.

" Никой не знае по кое време мачовете ще се отдалечат от модела " при закрити порти ". Редно е да има проекти за деяние в изключителни обстановки. Но във Висшата лига и в клубовете има оптимизъм, че ще забележим почитатели още веднъж на стадионите през идващия сезон и това може да се случи поетапно ", сподели Мастърс.

" Всички знаем, че Висшата лига няма да бъде същата, до момента в който не върнем почитатели на стадионите ", добави той.

Neutral venues
Trophy presentation
Summer transfer window

The Premier League's chief executive Richard Masters runs through all you need to know ahead of the planned PL return
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) May 30, 2020
Мастърс сподели още, че трансферният прозорец ще се отвори, когато завърши сезона, само че към момента не е взето решение за това какъв брой дълго ще продължи. " Предстои апел за правосъдно решение и мисля, че ще стигнем до това в идващите няколко седмици. Трансферният прозорец ще се отвори след края на сезона. Въпросът е какъв брой време ще продължи ", добави Мастърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР