Изпълнителният директор на Украинските железници Александър Камишин сподели историята, стояща

...
Изпълнителният директор на Украинските железници Александър Камишин сподели историята, стояща
Коментари Харесай

Историята на Rail Force One - влака, транспортирал Байдън до Киев

Изпълнителният шеф на Украинските железници Александър Камишин показа историята, стояща зад тайното пътешестване на президента на Съединени американски щати Джо Байдън до Киев и назад в Полша при започване на седмицата с трен, който беше наименуван Rail Force One - по прилика с името на самолета на американския държавен глава Аir Force One, оповестява БНР.

So, here is the story of 's visit to and how was born.

Grab some????,.

Danger: long???? ahead.
— Alexander Kamyshin (@AKamyshin)

В поредност от туитове Камишин разказа плана като " комплициран ", само че добави, че " беше чест и привилегия за мен и целия железопътен екип да се оправим с това посещаване ".

Let's just say that Biden’s visit to Kyiv yesterday was a historic moment.
— Alexander Kamyshin (@AKamyshin)

" От 24 часа президентът Байдън прекара 20 във влака (в двете посоки) и единствено 4 часа в Киев. Ето за какво за нас беше значимо да се грижим за него по подобаващ метод. И го направихме ", написа още Камишин.

" Няма да описвам доста повече за тази задача. Повярвайте ми, това беше много комплициран план за нас ", написа още той в следващото си известие в Туитър.

Out of 24 hours, president Biden spent 20 on the train (both directions), and only 4 in Kyiv. That's why it was important for us to care about him in a proper way. And we did.
— Alexander Kamyshin (@AKamyshin)
Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР