Изпълнителният директор на ЦСКА - Пламен Марков заяви, че ''армейците''

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - Пламен Марков заяви, че ''армейците''
Коментари Харесай

Пламен Марков: Очаквам ЦСКА да спечели Купата на България по убедителен начин

Изпълнителният шеф на ЦСКА - Пламен Марков съобщи, че ''армейците'' имат потребност от нови попълнения, макар че в отбора има положителни футболисти. Той има вяра, че ЦСКА ще победи във финала за Купата против Локомотив Пловдив.

''Сигурно мнението ми е забавно, само че си има спортно-технически щаб, който слага задания, изисква от състезателите и тима, дава оценки. Желая нашият тим да победи във финала против Локомотив Пловдив за Купата. Очаквам това да се случи. Очаквам това да стане по един безапелационен метод. За нас е доста значимо като клуб, като тим предвид на актуалната конюнктура, да спечелим Купата и да приключим сезона с някакво отличие ", сподели Пламен Марков след края на вчерашния мач сред Славия и ЦСКА, който приключи при еднакъв резултат - 0:0.

''Ние ще срещнем мощен съперник в лицето на Локомотив, състав, който потвърждава и тази година, че е един от най-силните в групата. Отбор, който е миналогодишен притежател на Купата. В никакъв случай не си вършим илюзии, че мачът ще е лек. Но на нас ни се желае да сме спечелили и имаме вяра, че ще го сторим'', съобщи още именитият за ЦСКА полузащитник, който в този момент е изпълнителен шеф на клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР