Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов заяви, че отборът не

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов заяви, че отборът не
Коментари Харесай

Филип Филипов: Отстранявали сме и по-сериозни отбори от Базел

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов съобщи, че тимът не е посочил нещо изключително против Сейнт Патрикс и че се е получил по-скоро нервозен мач, само че задачата е изпълнена. Той приказва направи на Летище " София " при идването на " алените " от Дъблин.

" Чак герои не бих споделил, че са момчетата. Свършиха си работата, показвайки темперамент. Преодоляха пасива от първия мач и не престават напред. Ние на тръгване казахме, че отиваме да бием и да продължим. Не мисля, че сме посочили кой знае каква игра. Мачът не беше на високо равнище, нервозен мач, само че си изпълнихме задачата. Просто действителност е това.

Сега имаме мач със Септември - не по-малко значим, след това ще гледаме към Базел. Много нервозен мач беше нощес със Сейнт Патрикс, като и двата тима желаеха да продължат, по тази причина по този начин се получиха конфликти в края.

Със Септември няма да отлагаме дуела. Тези решения ги взима треньорът, той е индивидът, който взима решенията и преценя положението на играчите. До мача с ЦСКА 1948 има много време.

Възможно е да отстраним Базел, ЦСКА е отстранявал и надалеч по-големи тимове, само че ще забележим до каква степен ще ни стигнат силите ", сподели Филипов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР