Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов поясни работния процес около

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов поясни работния процес около
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА: Младенов и Пардю ще намерят най-добрите футболисти

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов разясни работния развой към селекцията на клуба по време на зимния трансферен прозорец. " Червените " ще преминат през днешния ден медицинските прегледи, а на следващия ден отпътуват за Алания. Жорди Кайседо ще отпътува с ЦСКА на лагера в Турция, макар следващата оферта от съветския гранд Спартак (Москва).

" Стойчо Младенов и Алън Пардю, които са задоволително опитни хора във футбола, работят по селекцията на тима. Търсят най-хубавото за ЦСКА и мисля, че ще намерят най-хубавите футболисти, които са ни нужни в този миг. Засега още няма футболист, който е подписал с ЦСКА ", разгласи пред Българска национална телевизия Филип Филипов.

Той разяснява интереса на Спартак (Москва), Газиантеп, Аданаспор, Динамо (Киев), както и тимове от Италия и Франция към нападателя Жорди Кайседо.
" За да се стигне до трансфер, би трябвало да има доста сериозна оферта за него и това към този момент го вземат решение притежателите на тима, дружно със старши треньора ", добави клубният началник.

Изпълнителният шеф на столичани разкри по кое време Греъм Кери ще се завърне в тима.
" Той още е на Острова и идната седмица ще се причисли към тима напряко в Турция, тъй като има персонални проблеми ", приключи изпълнителният шеф на ЦСКА.
Първата контрола на " алените " по време на лагера е на 21 януари, а конкурент е полският Стал (Миелец).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР