Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов анализира актуални теми

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов анализира актуални теми
Коментари Харесай

Филип Филипов: Шампионският характер на Илич ще помогне на ЦСКА

Изпълнителният шеф на ЦСКА - Филип Филипов проучва настоящи тематики в тима. Той даде оценка на рабоатат на треньора на " алените " Саша Илич, работата в школата и новото попълнение Джонатан Линдсет.

" Подготовката върви обикновено, има въодушевление. Надявам се да стане прекрасен мач и да продължим. Всяка победа дава подтик и самочувствие на тима. Дончев даде прекрасен образец: Трябва да се стреля, с цел да се вкара. Хубав гол. Не желая да давам самостоятелни оценки, само че Дончев е доста работлив и голът е премия за упоритостта му ".

" Илич сподели, че за него няма значение българин или чужденец. В ЦСКА не може да се дава безпределно късмет. Трябва да се трудиш и да грабнеш опцията. Саша Илич дава отговор напълно за спортно-техническото развиване на тима. Моите усещания са, че Илич и щабът му работят настойчиво. Той е огромно име във футбола, ставал неведнъж първенец. Този му темперамент ще помогне доста на ЦСКА "
 Треньорът на Македония ГП: ЦСКА е любимец, само че не в най-хубавата си форма
Треньорът на Македония ГП: ЦСКА е любимец, само че не в най-хубавата си форма

" Започваме от 0:0, а най-после ще забележим кой ще продължи "

" Хубаво е, че Илич не се задоволява с малко, само че тимът би трябвало да демонстрира положителни игри и предпочитание за победа от 1 до 90 минута. Резултатите в първите 4 мача...можеше да спечелим в Надежда, само че по отношение на играта не заслужавахме. Всеки, който гледа ЦСКА знае какво е желанието ни: добра игра и най-много разпределяне на терена. Статичните положения са огромна част от футбола и статистиката го сподели това. Саша Илич натъртва доста на тях, той е от 2 месеца треньор и мисля, че с времето ще развие офанзивния футбол на състава ".

" Щом Саша Илич е решил за Линдсет, значи е решил. Това, което той желае е да се взимат играчи с нужните качества. Не просто численост. Според мен на новите в ЦСКА им е нужно малко време. Не всеки устоя на напрежението. Гледат се и характерите ".

" ЦСКА би трябвало да вкара голове на Македония ГП и мисля, че това ще се случи. Времето и изискванията в Северна Македония бяха тежки. С огледа часа и атмосферата в реванша, това е причина за друг мач. Със стадиона всичко върви по проект, а относоно последователите - моето виждане, е че тимът се поддържа на стадиона. Не считам, че секторът би трябвало да е празен. ЦСКА има задоволително врагове и считам, че почитателите би трябвало да се върнат. Но и тимът би трябвало да се раздава, с цел да ги удовлетвори. Провеждаме доста нови неща, доста деца идват към този момент, това е добре и радващо, те са бъдещето. ЦСКА не е клуб, а институция. ЦСКА постоянно ще го има. Имаме положителни деца и треньори, влагащи се и работещи. Смятам, че в бъдеще ще има доста положителни деца в ЦСКА. Те би трябвало да демонстрират на и отвън терена, че са футболисти на ЦСКА.

" Между групи в Европа и купа бих избрал всичко. ЦСКА би трябвало да се бори за всичко. Работя с огромно наслаждение, сърце и душа за тима ", приключи Филипов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР