Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, заяви, че

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, заяви, че
Коментари Харесай

Добрин Гьонов: 14-15 българи играха срещу звездите като равен с равен

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, съобщи, че е удовлетворен от показаното от своите футболисти по време на първия мач от сезон 2020/2021 в българския футболен хайлайф против ЦСКА. Дебютантът в Първа лига и тимът от стадион " Българска войска " приключиха 2:2.
4 гола и тъждество сред ЦСКА 1948 и ЦСКА на старта на сезона Двата отбора не се победиха в първи мач от Първа лига
" Няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Това е голяма победа за българския футбол. Видяхте второто полувреме влязоха 4 момчета сред 20 и 21 години, българчета. Всичките те могат да станат част от младежкия народен тим. Знаете кой ни пази. Днес 14-15 българи се изправиха против един много по-опитен тим от нас, с... водят се звезди и са звезди. Малките българи се опълчиха, играха като еднакъв с еднакъв. Можехме да победим ", съобщи Гьонов след мача и добави:

" Знаех, че ще бъде един прекрасен дуел и нито един от двата тима няма да се върне в отбрана. Мисля, че се получи един театър. Надявам се почитателите да са удовлетворени. Това, което чаках на терена, се случи ".

Снимка: Lap.bg

Преди мача се сътвори напрежение на трибуните, само че бързата реакция на полицията предотврати физически конфликти сред почитателите на двата отбора. Според Гьонов почитателите са разграничени поради другите идеологии.

" Знаех, че ще има напрежение на трибуните. За мен най-хубавият миг беше, когато се пяха дружно, в един звук, едни и същи песни, когато се изрече отношение, ръкопляска се. Имаше искри, обикновено е. Този конфликт от 4 години се чака. Сблъсъци на 2 разнообразни идеологии... знаете. Няма какво да дублирам. Нашата концепция е да тръгнем чисто изпод. След 4 години против вицешампиона от предходната година играхме като еднакъв с еднакъв. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен ", сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР