Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов разкри в специално

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов разкри в специално
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 ще гони евротурнирите догодина

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов разкри в особено изявление за " Канал 3 ", че неговият отбор ще гони класиране в евротурнирите през идващия сезон. Според него решението на БФС за прекратяването на сезона във Втора лига и оповестяването на краткотрайното класиране за извънредно е било вярно.

ЦСКА 1948 ще играе домакинските си мачове през новия сезон още веднъж на стадион " Васил Левски ", а Гьонов чака с неспокойствие срещите с Левски, Лудогорец и ЦСКА-София.

" Беше ни доста мъчно. Извървяхме дълъг път, през който имахме много сложни моменти. Никога обаче не сме мислили да се откажем. Показахме по какъв начин се прави. Не искахме да приключи по този метод сезонът, само че огромна част от тимовете оповестиха, че нямат опция да възобновят шампионата. Така че решението на БФС е вярно. Искахме да отпразнуваме влизането ни в Първа лига с почитателите ни, само че събитията са такива ", сподели Гьонов.

Той разяснява и идните мачове с ЦСКА-София.

" Това ще е конфликт на полезности. Ще подходим към тях с нужния почит. Следващата стъпка е да мислим за присъединяване в европа. Имаме огромни упоритости ", сподели Гьонов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР