Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов представи официално новия

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов представи официално новия
Коментари Харесай

Добрин Гьонов: Гриша Ганчев може да стане президент на единен ЦСКА

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов показа публично новия треньор на отбора Красимир Балъков.
 Балъков: Идвам в перспективен отбор, ЦСКА 1948 няма нищо срещу да се стигне до обединяване " Във вчерашния ден успяхме да се договорим с една от легендите в българския футбол - Красимир Балъков. Това е следващата стъпка от задачите, които сме си сложили.

В идващите няколко дни би трябвало да подпишем контракт с Мартин Камбуров. В нашия клуб работим старателно върху селекцията най-малко 5-6 месеца. Наблюдавани са футболисти, в които влязохме в диалози още преди да влезем в efbet Лига. Успяхме да се разберем с едни от най-хубавите българи на пазара. Това слага господин Балъкв в сложна задача, само че въпреки всичко това са най-хубавите български футболисти. На този стадий ще има място за някого и някакви дребни промени до зимата. Селекцията ни продължава да е отворена, следим и беседваме с футболисти. Тепърва следва подготовка. Селекцията е отворен развой. Винаги би могло да има промени, само че ядрото на тима е построено ", стартира Гьонов.
 ЦСКА 1948 показа Красимир Балъков @@@
" Ръководството имаме една единствена цел - да създадем европейски клуб. Целта е да играем атрактивен футбол, да имаме работещ маркетинг, един артикул, който да дадем на хората, с цел да изпитат наслаждение. Ако се оправим добре с тези цели, съм уверен, че класирането също ще бъде приемливо за името на нашия клуб ", добави още той.
 ЦСКА 1948 показа Красимир Балъков @@@
" Ние сме клуб на почитателите. Нашите притежатели са почитателите на сдружението на ЦСКА 1948. Тръгнахме от най-ниското равнище с ясната концепция да следваме образците на Рейнджърс, Парма и Фиорентина. Извървяхме нашия път от най-ниското до най-високото равнище на българския футбол. Не сме имали непознати лицензи, не сме се преименували, не сме се сливали. Знаете каква е историята на ЦСКА София. Ние не можем да имаме обединяване с този тим, само че почитателите, в случай че решат, могат да дойдат, могат да станат и те членове на сдружението, да станат притежатели, да изберат управление. Даже господин Ганчев може да го изберат да стане, само че това към този момент няма да има нищо общо с тима на Литекс и ще бъде един чист клуб. Тогава ще има обединяване ", приключи Добрин Гьонов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР