Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори пред Sportal.bg

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Лидерът във Втора лига: Някои доста странни предложения застрашават феърплея

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов приказва пред Sportal.bg по отношение на рецесията, налегнала целия международен футбол. Той съобщи, че не чака финансовото положение на клуба да стане сериозно и разяснява вероятностите пред остатъка от сезона във Втора лига.
 Пресконференция на ЦСКА 1948 преди подновяването на шампионата @@@

" Взети са нужните ограничения, с цел да може клубът да издържи на създалата се обстановка. Нашите доходи значително идват от спонсорските контракти, които бяха предоговорени в ситуацията на изключителна обстановка. По този метод съумяваме да отговорим да нуждата за съществуването на клуба, без да влизаме в просрочени отговорности. Нормално и разноските бяха в пъти понижени.
 ЦСКА 1948 - Монтана @@@

Без да влизам в конкретика, само че един от спонсорите прояви подготвеност за увеличение на сумата по контракт против даване на спомагателна реклама за да подкрепи на клуба. Надявам се обстановката да се овладее допустимо най-бързо. В момента неяснотата във футбола ни е доста неприятна и не дава опция да се вършат бъдещи проекти. Дали ще се довърши шампионата, или ще бъдем ли оповестени за първенци и тогава ще би трябвало ли да мислим за подготвянето за новия сезон в efbet Лига.

Прочетох и много странни оферти да се играят баражи, които несъмнено по метода, който бяха изнесени биха потъпкали феърплея. Ако ситуацията продължи повече от три месеца, то тогава сигурно няма да може да се довърши шампионата и вероятно ще се ползват спомагателни дейности от страна на управлението. Но не мисля, че ще се стигне до сериозно състояние в клуба ", сподели Добрин Гьонов пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР