Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов бе приет да

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов бе приет да
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 отива на специализация в УЕФА

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов бе признат да взе участие в специализация за футболни мениджъри към УЕФА (UEFA Certificate in Football Management).

“Много съм благополучен, че съумях да се преборя за място, защото в курса вземат участие едвам 35 претенденти, като доста от местата са непокътнати за представители на другите национални федерации. Самият асортимент продължи повече от месец, като се мина през разнообразни етапи на пресяване”, показа Гьонов.

Обучението стартира през септември. То ще продължи девет месеца, като са планувани занимания в централата на УЕФА в Нион, в Лондон и посредством онлайн платформата на УЕФА.

“Надявам се на първо място да придобия разнообразни умения, познания и разнообразни гледни точки от европейските практики, които да се опитам да приложа в ежедневната ми работа в България. За мен ще бъде голяма чест и наслаждение да се докосна до хората, които водят лекциите. Някои от тях провеждат финалите на Шампионска лига и Лига Европа, да вземем за пример. Целите на ЦСКА са били постоянно високи и се надявам да се сблъскам с организацията на мач от груповата фаза на някой от шампионатите на УЕФА. Тогава наученото и контактите, построени през тези девет месеца, ще са скъпи! ", добави той.

" За край ще си разреша да изкажа моите благодарности за поддръжката, която ми дадоха всички сътрудници от УС на ЦСКА. Още от ноември месец, когато започнах подготовката по кандидатстването, получих голяма поддръжка, която ми даде сили да продължа напред”, добави още Добрин Гьонов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР