Изпълнителният директор на Царско село Иво Андреевски отговори на няколко

...
Изпълнителният директор на Царско село Иво Андреевски отговори на няколко
Коментари Харесай

Иво Андреевски: Ако играем с Левски на стадион Славия билетите ще са по-евтини

Изпълнителният шеф на Царско село Иво Андреевски отговори на няколко въпроса след първите три кръга на шампионата пред преслужбата на клуба. В тях тимът записа две загуби от Лудогорец и Дунав и тъждество 0:0 с Арда.

- Г-н Андреевски, тимът към момента няма победа на какво се дължи това?

- Имахме опция да спечелим мача против Арда, само че и шансът не бе на наша страна. Ние сме нов тим в елита и е обикновено началото да е мъчно. Виждам обаче, че всички работят интензивно и съм уверен, че скоро резултатите ще дойдат. Според мен няма мотив за безпокойствие след първите три мача.

- Привлякохте няколко чужденци, имате и опитни българи в състава. Селекцията продължава ли?


- Да, дръзвам да настоявам, че привлякохме много качествени чужденци. Повечето от тях идват непосредствено от Бразилия и ще им би трябвало време за акомодация. Наясно сме с това и не форсираме нещата. Все отново идват в различен континент, тук се играе различен футбол, методът на подготовка е друг. Две от момчетата се контузиха, само че мисля, че скоро всичко ще е наред. При нас селекцията е отворена. Докато не затвори трансферният прозорец всеки един миг може да пристигна нов футболист.

- Предстои мач против Левски. Реално това е първи мач против един от двата гранда. Къде ще се играе той?

- Ние желаеме мачът да се играе на стадион „ Славия “. Там приехме Арда и този стадион сме декларирали за домакинство, до момента в който не получил лиценз за нашия. Видяхме, че през вчерашния ден Славия одобри ЦСКА на стадиона в „ Овча Купел “ и проблеми нямаше. Знаем, че Левски има две враждуващи фракции почитатели и заради тази причина има някакъв тип напън мачът да се играе на стадион „ Васил Левски “. Вероятно до края на деня или до на следващия ден заран това ще се обясни и ще пуснем билетите за мача в продажба. Трябва да обърнем внимание, че в случай че в последна сметка не получим позволение да играем на стадион „ Славия “ ще сме принудени да обявим и по-високи цени на билетите. По-високите цени на билетите за стадион " Васил Левски " се постановат поради по-големите разноски, които са нужни за организирането на мача.

- Какви цени предвиждате за почитателите, които желаят да следят мача в понеделник?


- Ако мачът е на стадион „ Васил Левски “ при всички положения билетите за всички ентусиасти ще бъдат с цена 20 лв.. Ако играем на стадион „ Славия “ то билетите ще костват 10 лв..

- Има ли сили Царско село да вземе точка или три от Левски?

-Разбира се, футболът е забавен спорт, тъй като постоянно тимът, който е в ролята на новобранец може да изненада любимеца. Ясно е, че в този мач Левски е любимец, само че не би трябвало да ни подценяват.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР