Изпълнителният директор на Tripwrire Interactive (Killing Floor 1 и 2)

...
Изпълнителният директор на Tripwrire Interactive (Killing Floor 1 и 2)
Коментари Харесай

Шефът на Tripwire напусна след подкрепата си за противоречив закон

Изпълнителният шеф на Tripwrire Interactive (Killing Floor 1 и 2) беше освободен от своя пост след изказаната от него в Интернет поддръжка за противоречив въпрос, предава GamesIndustry.biz. Освобождаването на Джон Гибсън влиза в действие незабавно, като позицията му ще се заеме от вицепрезидента на компанията Алън Уилсън, който ще е краткотрайно назначен до избирането на нов изпълнителен шеф.

Направените мнения от Джон Гибсън са негово персонално мнение и не отразяват тези на Tripwrire Interactive като компания“, споделиха от игровия разработчик и издател в профила на студиото в обществената мрежа Twitter. „Изказването му подценява полезностите на целия ни екип, на нашите сътрудници и на огромна част от общността на Tripwrire Interactive. Лидерският ни екип съжалява надълбоко и всички се сплотяваме към решимостта ни да подхващаме бързи дейности и развиваме една по-позитивна среда“.

Вероятно се досещате за кой закон става дума – признатата неотдавна корекция в американския щат Тексас, посредством която се не разрешава аборт на дами, които са след шестата седмица на бременността си. Счита се, че след шестата седмица, ултразвукът улавя сърдечния темп на ембриона. Скандалното във въпросния закон се явява това, че случаите, в които зачеването е станало след обезчестяване или инцест, не се изключват. Единствено характерни медицински положения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР