Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск е с още една

...
Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск е с още една
Коментари Харесай

Илон Мъск се доближава до обещанието си да остане без къща. Той прададе още четири свои имота за $62,5 милиона

Изпълнителният шеф на Tesla Илон Мъск е с още една стъпка по-близо до осъществяването на обещанието си да остане без къща.

Арди Тавангарян, дизайнер от Лос Анджелис, който предходната година продаде охолно мега имение за 75 милиона $, подписа договорка за закупуване на няколко парцела в Лос Анджелис от Илън Мъск, предава Mansion Global.

Сделката е за " комплект " от четири къщи, оповестени за продажба през май за общо 62,5 милиона $. Те включват имение с четири спални, плюс още три къщи, ситуирани на хълма над парцела.

Мъск разгласи за продажба недвижими парцели за повече от повече от 100 милиона $ в Калифорния в средата на май, след спонтанното известие в Twitter, че ще продаде по-голямата част от недвижимото си имущество.

" Нямате потребност от пари ", написа той в следващ туит. " Отдавам себе си на Марс и Земята. Притежанията просто ви претеглят ", написа той.

Той остана в историята, когато компанията SpaceX, която той основа, изпрати астронавти на НАСА в космоса от Съединени американски щати.
 Мъск продаде една от къщите си в Бел Еър за $29 милиона
Мъск продаде една от къщите си в Бел Еър за $29 милиона

Това е облага от 12 млн. $ за бизнесмена

Освен тези парцели, Мъск разгласи и други две имения, едно от които неотдавна продаде на китайския милиардер Уилям Динг за 29 милиона $. Другото към момента е на пазара за 9,5 милиона $.

Мъск има и имение с повърхност от 47 акра в Хилсбъро, Калифорния, покрай Сан Франциско, с което се снабди преди няколко години за 23,364 милиона $. Сега той желае 35 милиона $ за него.

Богатството на милиардера процъфтява през последната година до общо 51,7 милиарда $, съгласно Bloomberg.
 Мъск: милиардерът без пукнат грош
Мъск: милиардерът без пукнат грош

Личното му финансово положение основава риск и за Tesla
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР