Изпълнителният директор на Tesla Илън Мъск е известен с това,

...
Изпълнителният директор на Tesla Илън Мъск е известен с това,
Коментари Харесай

Илън Мъск: Ако не успеете в Tesla, отивате да работите в Apple

Изпълнителният шеф на Tesla Илън Мъск е прочут с това, че в никакъв случай не икономисва нищо при изявленията си, изключително когато те се отнасят до неговите съперници. По-рано тази година Мъск разгласи, че няма нищо срещу Apple да навлезе в автомобилния бизнес, защото това би означавало единствено, че за Tesla ще има повече инженери, които да може да притегли в редиците си Новото му изявление още веднъж е ориентирано против Apple и засяга политиката във връзка с човешките запаси, водена от колоса от Купертино, щата Калифорния. По думите на Мъск, там намират място най-много такива фрагменти, които са били отхвърлени от неговата лична компания, написа kaldata.com.

"Те назначават хора, които аз съм уволнявал преди този момент. Шеговито назоваваме Apple "гробището на Tesla ". Ако не съумеете да се докажете в Tesla, отивате на работа в Apple. И не, въобще не се майтапя ", акцентира милионерът.

Мъск не пести рецензия и за автомобилните упоритости на Apple.

"Виждали ли сте техния Apple Watch? Не, съществено - добре е, че се развиват в разнообразни направления, само че колите са доста по-комплексни спрямо телефоните или часовниците ".

"Не може просто да отидете при някой снабдител и да го накарате да ви построи кола. Ясно е, че Apple желае да се изхвърли максимално; в случай че бяха създали по-голям iPad или интелигентен молив, това нямаше да им е задоволително ", приключва Мъск.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР