Изпълнителният директор на Теленор България Джейсън Кинг получи награда Бизнес

...
Изпълнителният директор на Теленор България Джейсън Кинг получи награда Бизнес
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Теленор Джейсън Кинг получи награда за Бизнес лидерство по време на криза 2020

Изпълнителният шеф на Теленор България Джейсън Кинг получи премия Бизнес водачество по време на рецесия 2020 по време на церемонията на 30-тото юбилейно издание на премиите Мистър и Мисис Икономика. Джейсън Кинг беше отличен за водачеството си, което трансформира Теленор в образец за по-добро показване по време на рецесия и основаване на благоприятни условия за неговия екип да изведе бизнеса до нови висоти.

" Истинска чест е да получа тази премия. Лидерството е освен това от която и да е персона, а включва визия, фокус и поредност. Затова съм признателен, че имаме невероятният екип на Теленор, който се грижи за нашето общество, по този начин както се грижи и за нашия бизнес. Уверен съм, че с помощта на отдадеността на всички нас ни чакат още по-светли дни отсега нататък ", сподели Джейсън Кинг в своята тирада при приемането на премията.

Джейсън Кинг беше отличен за водачеството си ръководството на тактика, която обезпечи устойчивостта на компанията, с цел да продължи да дава надеждни и висококачествени мрежа и услуги, с което понижи най-лошите резултати от рецесията, както и за холистичния метод към екосистемата от заинтригувани страни и обществото. Той водеше акция за поддръжката на сътрудници, бизнеси и клиенти, до момента в който страната се справяше с рецесията, като споделяше най-хубавите практики за непрекъснатост на бизнеса и направи Теленор първата и единствена компания в страната, която показа с сътрудниците и бизнес клиентите си своя проект за справяне с рецесията.

Без да стопира до там, Теленор се трансформира и в един от най-големите частни донори в страната, с дарения на стойност над 700 хиляди лева под формата на здравно съоръжение, средства за персонална отбрана и обезпечи смарт телефони на медицинските служащи на първа линия, с цел да могат да продължат активността си по-безопасно. Теленор подари компютри на учебни заведения и центрове за деца в риск, с което обезпечи опцията им да учат отдалечено.

Под водачеството на Джейсън Кинг Теленор получава непрекъснато самопризнание за своя лидерски метод на пазара - от впечатляващите бизнес достижения посредством стратегиите си за резистентност и околна среда, до развиването на новаторски цифрови артикули и услуги, до момента в който продължава да обезпечава инфраструктура за цифрова връзка с най-високо качество в интерес на частните клиенти и бизнесите в страната.

Наградите Мистър и Мисис Икономика са проведени от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и сп. " Икономика ". Те отличават бизнес водачи за приноса им и положително въздействие върху бизнес средата, стопанската система и обществото в България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР