Изпълнителният директор на РАО „Тракия” и преподавател в Тракийския университет

...
Изпълнителният директор на РАО „Тракия” и преподавател в Тракийския университет
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на РАО „Тракия” е кандидатът на БСП за кмет на Стара Загора

Изпълнителният шеф на РАО „ Тракия” и учител в Тракийския университет проф. Иван Върляков бе определен съвсем единомислещо за кандидат- кмет на Стара Загора.

Делегатите на конференцията гласоподаваха проф. Върляков да бъде и лидер на листата с 51 общински съветници.

Той показа своята визия за ръководството на регионалния град на база събирания опит през 20-те години, отдадени на локалното самоуправление в Асоциацията на общините.

За него от изключителна значимост в общинската политика е интереса на жителите.

„ Стара Загора е град, който заслужава да има избор, а не да бъде ръководен години единствено с един метод и по една политическа и икономическа матрица. Общинските съветници и кметът би трябвало да работят за богатството на общината. Задължителен би трябвало да бъде публичният контракт на кмета и общинските съветници. Политиките за дълготрайна вероятност се осъществят от експерти и добър екип”, сподели претендентът за кмет на Българска социалистическа партия, представяйки целите.

„ Виждаме, че хората са отвратени от ръководството на ГЕРБ – корупция, административен напън, липса на държавност, не остана система, която да не е пробита или действието й да не е обвързвано със скандал.

Предстоящите локални избори са действителна опция коалиция „ Българска социалистическа партия за България” да промени ръководството в община Стара Загора.

Искаме общината да стане нашия добре организиран дом.”, сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Валентина Бонева – втора в листата със съветници. Тя показа пред общинската организация дилемите за предизборната акция на делегатите на 48-та конференция.

Форумът утвърди 4-та, 10-та и 20-та позиция в листата за гражданска квота, както и три позиции за съдружните сътрудници.

Социалистите издигнаха претенденти и за селата Братя Кунчеви – Николай Станчев , Горно Ботево – Георги Георгиев , Загоре – Кольо Динев , Змейово – Руси Русинов , Малка Верея – Мария Коева , Оряховица – Валентин Ненов , Хан Аспарухово – Илия Иванов .

Гласувана бе и предизборната платформа с целите за мандат 2019 – 2023г.: Стара Загора – център на съвременна стопанска система, осигуряваща висока претовареност и приходи, повече пари за хората и общината, с ефикасни ограничения против демографската рецесия, обучение, просвета и нематериалност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР