Изпълнителният директор на Павел Колев заяви, че скоро очаква развитие

...
Изпълнителният директор на Павел Колев заяви, че скоро очаква развитие
Коментари Харесай

Павел Колев: На финалната права за договор с генерален спонсор сме

Изпълнителният шеф на Павел Колев съобщи, че скоро чака развиване по тематиката за общоприет спонсор на клуба. Босът на “сините” не разкри за каква компания става въпрос, само че загатна, че диалозите са на финалната права.

“Водим диалози, допускам, че в най-скоро време ще има вести. Не единствено за общоприет спонсор, само че и за по-малки спонсори от по този начин наречения сребърен и бронзов пакет. Подписахме към този момент два контракта, надяваме се в скоро време да завършваме и други такива. Необходимо е техническо време да се завършат тези неща писмено. Бих споделил, че сме на финалната права за общоприет спонсор, сподели Колев.

" Разчитаме доста да осъществяваме и изходящи прехвърляния, в случай че това се случи, ще осведомяваме обществеността. В момента има две действителни предложения за футболисти на Левски сега. В момента в банковата сметка на Левски има към 30 000 лв.. Плащаме каквото имаме благоприятни условия да платим, с другите беседваме. Получихме 100 000 лв. от Спас Русев. Имаме някакви доходи, само че не и да платим цялата разходна част. Другата седмица ще можем да създадем доклад какво можем да платим на футболистите. Имаме сделки за разсрочване на заплащанията ", сподели още шефът.

" С Холмар имаше дълга сага, поради неговата висока заплата. Той се прибра в Исландия, с цел да се възвърне от опреация от херния. Говорихме с него, само че той нямаше съображение да се върне, защото не сме били изрядни към него - не сме плащали заплата. Той ще се откаже от огромна част от заплатите, които му изискуем ", сподели още Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР