Изпълнителният директор на Павел Колев говори за лагера в Турция,

...
Изпълнителният директор на Павел Колев говори за лагера в Турция,
Коментари Харесай

Колев внесе яснота за договора на Хубчев и лагера в Турция

Изпълнителният шеф на Павел Колев приказва за лагера в Турция, който тимът организира през зимната пауза. Той разгласи, че нито една стотинка от даренията на хората, не е отишла за финансирането на този лагер и че той не е вземал самичък решеният за провеждането му.

" Петър Хубчев няма по какъв начин да подпише контракт с различен паспорт, тъй като Хубчев няма български паспорт. Истината е, че когато беше поканен да стане треньор, договарянията се водиха с мое присъединяване. Когато се стигна до финансовата част, аз срещнах треньора с бюджета, който беше общ за целия треньорски щаб. Той го утвърди, не е имало договаряния. От него остана да го разпредели. Това е естествена процедура в цяла Европа. Да, Хубчев има уговорка в контракта си. При предварително преустановяване на контракта по избор на клуба, клубът да дължи наказателна клауза до края на контракта. Съответно при преустановяване на контракта по избор на треньора, той дължи обезщетения. Това дали ще платим всички заплати, е въпрос на диалози. В момента се сещам за и Лучано Спалети. В момента Конте е треньор на Интер. След мач с той направи клуба на пух и прахуляк и можеше да бъде уволнен дисциплинарно. Не го направиха, тъй като тярбваше да заплащат 48 млн. евро на него и екипа му. В момента Интер заплаща заплата на Спалети. Славиша Стоянович заставам тук, до момента в който не си получи компенсацията. Когато го получи и видя банковата си сметка, си потегли. Лицензът на Левски по тази линия не е застрашен ".

“Дали ще платим всички заплати, не е ясно още. Това ще се разбере. Не споделям, че Левски би трябвало да заплаща на всичките си треньори. В Левски няма подобен треньор, който да не си е получил компенсациите. Това е истината. Пряко отношение към лиценза няма. Лицензирането се води от локалната федерация. Ако се стигна до дело и Левски го загубим, няма да бъде прелестно, само че на този стадий такава информация няма, само че даже и да има, аз не мога да публикация нищо публично. За лагера в Турция, зимният лагер, имаше концепция да се случи в Кипър. Започнахме по-рано да го организираме, мисля, че по този начин е и професионално. Започнахме да събираме оферти към нас от разнообразни компании, които провеждат лагери. Основното условие бе да има терен, който да е единствено за Левски. Това не е лесна задача, изключително в Кипър. От една страна това да имаш личен терен коства пари, от друга доста ни отхвърлиха. Почти нямаше предложение, което да е на по-ниска стойност от това, което сме платили за Турция. Най-изгодната оферта, която получихме, бе за Кипър, която аз желаех да приемем, само че там теренът не бе единствено за нас и трябваше да се пътува по 10-15 минути до стадиона ".

" Цената за Турция бе 85 евро на човек за настаняване на футболистите, има разлика сред нас и това, което употребява. Футболистите са били настанени в апартамент- два стаи със хигиеничен възел. В подобен апартамент са били настанени по 2-ма души при нас, в Черно море са били по 4-ма души в подобен апартамент. Това е тази разлика. На никого от нас не му е минавало през разум да прави такова нещо като при тях. Нито една стотинка от дарения на хората не е отишла за този лагер. Тези пари бяха от последните средства от “Национална лотария”. Аз не съм бил на този лагер. Левски се е хранил в обособена стая, само такава екстра е имал единствено. Това може би също е натежало в цената малко. Всички тези решения са се вземали общо и са били утвърдени освен от мен”. efbet Лига 3 кръг, неделя 23 август  Левски 0:1краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР