Изпълнителният директор на Павел Колев говори пред медиите след загубата

...
Изпълнителният директор на Павел Колев говори пред медиите след загубата
Коментари Харесай

Павел Колев: Не съм съгласен с Тодоров - треньорът на Левски трябва да защитава футболистите

Изпълнителният шеф на Павел Колев приказва пред медиите след загубата от. Той засегна много настоящи тематики от " синия " клуб, като сподели, че не е склонен с държанието на наставника. Последният пък подаде оставка довечера, за която Колев научи от репотерите на " Герена ".

" Аз не знам да има оставка. Ако има по този начин, ще се съберем Управителния съвет и ще приказваме по въпроса. Няма да разясня в този момент, да разясня под въздействие на адреналин. Ще преспим и ще мислим. Предполагам, че и би трябвало да вземе отношение, той би трябвало да вземе решението. Нямам предпочитание да си споделям мнението по този въпрос, не е подходящо. Хората са изнервени, задоволително дават за клуба, страдат, за жалост тимът не им се отплаща.

Първото полувреме през днешния ден беше положително за нас, само че по-късно се получи един сюжет на парадокса, не мога да си обясня. ли? Той е отвън групата. Конфликт няма, дори не съм разговарял със Станислав. Преди месец го извиках, с цел да му направя конферентен диалог с клуб, който искаше да го притегли. Той отхвърли да бъде трансфериран, решенията оттук-нататък ги взима Наско Сираков. Станислав има потребност от глътка въздух, да реши какво ще прави. Знаете, че неговият контракт с Левски изтича.

Не съм чул за оставката на Георги Тодоров, не е подходящо да разясня. Няма метод рецесията да не дава отражение на футболистите, само че надали е съществена причина. Левски и различен път е имал проблеми, само че е реализирал положителни резултати на терена. Това е до качества, единодушие. Не мисля, че има проблеми сред играчите в тима. Не съм чул за такова нещо, малко съм надалеч от тима аз.

Не съм склонен с казаното от Георги Тодоров. Личното ми мнение е, че като треньор на Левски би трябвало да защитаваш футболистите и да поемаш отговорност. Решението за оставката ще вземе от Управителният съвет и най-много от притежателят Наско Сираков.

Кога последно сме плащали заплати? Последната заплата футболистите получиха преди десетина дни. Малко е комплицирано да кажа за кой месец. Има футболисти, които са си получили всичко до август. Има такива.

Защо конференциите се вършат в зала? Основната причина да се вършат в залата е, че тя за това е построена и с цел да е по-комфортно на публицистите - не мисля, че е обвързвано по някакъв метод с пандемията. Друг любопитен въпрос, който ви вълнува? ", сподели Павел Колев пред публицистите. efbet Лига 10 кръг, събота 24 октомври  Левски 1:2краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР