Изпълнителният директор на новака в елита ФК ЦСКА 1948 Добри

...
Изпълнителният директор на новака в елита ФК ЦСКА 1948 Добри
Коментари Харесай

Какво се случва? Гьонов за Левски: Преди години ни погребаха, време е да им забием червения пирон!

Изпълнителният шеф на новака в елита ФК ЦСКА 1948 Добри Гьонов излезе с изказване преди мача против Левски на " Герена ". От нощес насам в клуба се надпреварват да приказват, че идва дерби със " сините ".

Ето какво написа Гьонов, без редакторска интервенция:

" Обръщам се към всички почитатели на ЦСКА. В събота следва един емблематичен мач за България. Истинското Вечно дерби се завръща. Сблъсък, предложил ни толкоз незабравими мигове през годините.

Битка, в която без значение от проблемите и несгодите, постоянно сме излизали задружни. Защото това е ЦСКА, повече от тим - идеология!

От едната страна водени от Красимир Балъков, Йордан Юруков, Кирил Котев и Ангел Рангелов ще стъпят Мартин Камбуров, Ивайло Чочев, Венцислав Василев, Даниел Наумов и всички други " армейци " с задача да се борят за достойнството на ЦСКА.

А против тях ще е добре познатият тим в синьо. Този, който преди години ни погреба. Обяви ни за изчезнали. Но алената концепция няма в никакъв случай да изчезне, до момента в който има смели хора, които да я пазят почтено и безстрашно. И тези би трябвало да го знаят!

Сега е моментът да загърбим разликите сред нас и да подкрепим българския състав на ЦСКА в това значимо дерби. Преди време те изкараха показно катафалка. Ние запазихме равнище. Продължихме и доказахме, че мястото ни е в първия ешелон. По почтен метод преминахме през всички равнища на българския футбол. Завърнахме се с цел да им покажем, че ЦСКА е безконечен.

Време е да пронижем с ярка мълния гъстата синя мъгла, надвиснала от години над противника. Време е да им забием аления гвоздей, както на терена, по този начин и в митичния Сектор " Г "! Ела и поддържа тима на стадиона ".
 Балъков: Сблъсъкът с Левски е най-сладкият мач - дерби!
Балъков: Сблъсъкът с Левски е най-сладкият мач - дерби!

" Видяхте, когато играхме с ЦСКА каква атмосфера беше "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР