Изпълнителният директор на НФЛ за Великобритания Алистър Къркууд потвърди сметките,

...
Изпълнителният директор на НФЛ за Великобритания Алистър Къркууд потвърди сметките,
Коментари Харесай

Потвърдено: Пет мача в Лондон през 2018-а

Изпълнителният шеф на НФЛ за Англия Алистър Къркууд удостовери сметките, че следващата година Лондон ще е хазаин на рекордните пет мача от постоянния сезон. Съперниците и програмата се чака да бъдат оповестени до края на месеца, само че по думите главната цел е тя включва шестте тима, които още не са играли на английска територия.

„ Няма да е краят на света, в случай че не успеем, само че се доближаваме от ден на ден до броя 32. Това е нашата цел, да се отблагодарим на почитателите, които способстваха за триумфа на сериите. А още не са виждали Филаделфия, Тенеси, Хюстън…и Грийн Бей”, съобщи Къркууд.

Към днешна дата тимовете, които не са играли мач в Европа са: Филаделфия, Сиатъл, Тенеси, Грийн Бей, Хюстън и Каролина. „ Титаните” и „ тексасците” наподобяват най-лесни за обмисляне, защото са в дивизия с Джаксънвил, а „ ягуарите” и следващата година ще играят като алегорични домакини в Лондон. Филаделфия също имат посещение на Джаксънвил през 2018 година

Сиатъл може да се появят на „ Туикънъм” през октомври против ЛА Ремс, които изостават от графика за строителство на новия си стадион и се чака да одобряват оферта за един спомагателен мач в Лондон отвън предварителния контракт.

За Грийн Бей се заприказва още през 2015-а, че ще играят на новия стадион на Тотнъм. Вариантът да са домакини се смята за неосъществим, а следващата година „ опаковчиците” гостуват на Чикаго, Детройт, Минесота, ЛА Ремс, Сиатъл, Ню Инглънд, НЙ Джетс и тим от НФК Изток.
Каролина наподобяват най-трудно налични следващата година, само че гостуват на Кливлънд, за които се смята, че са подготвени да жертват един мач през празни трибуни вкъщи за сметка на разпродаден стадион в Лондон. Освен това „ пантерите” нямат контракт за концесия на стадиона си, който ги задължава да изиграят на него осем мача в границите на календарната година. И не пречи на преместването на един от тях в Лондон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР