Изпълнителният директор на Нефтохимик Николай Тодоров уволни дългогодишния си приятел

...
Изпълнителният директор на Нефтохимик Николай Тодоров уволни дългогодишния си приятел
Коментари Харесай

Скандал! Изгониха наш треньор, защото не се явил на коледно парти!

Изпълнителният шеф на Нефтохимик Николай Тодоров уволни дългогодишния си другар Костадин Джамбазов, който за последно работеше като треньор в школата. Това разкри самият Джамбазов за Burgas24.bg. Като претекст шефът на " шейховете " изтъкнал неуместна причина – пропуснато коледно празненство.

Burgas24.bg научи, че купонът за треньорите на Нефтохимик се е състоял на 21-и декември. Уверението на един от спонсорите било, че до тогава ще бъде изплатена най-малко една от двете забавени заплати, а другото заплащане ще бъде платено през януари. Вместо да си получат цялата заплата обаче, на чиновниците били дадени единствено частични хонорари.

" Ядосах се и не отидох на банкета. Всички разчитахме на тези пари, всички имаме фамилии, за които да се грижим. И се оказва, че би трябвало да посрещаме Коледа с по 400 лв.. Изобщо не ми беше до празник ", изясни Джамбазов.

Седмица по-късно обаче тогавашният му другар, Николай Тодоров, който сега коли и беси във футболния клуб, му се обадил и му декларирал, че взима едноличното решение да го освободи от работа.

" Бил афектиран, че не съм участвал на банкета. Освен това треньорите доста мрънкали за забавените си заплати и за това упреква мен! Ами доста ясно, че ще мрънкат – всеки от тях храни семейство. Освен това е мое решение дали ще вървя или няма да отивам на фирмения ваучър ", акцентира Джамбазов.

Той опроверга писанията, че е съобщил в обществените мрежи за уволнението, като акцентира, че няма личен профил и единствените изявления във фейсбук са фотосите и клиповете със фамилията му.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР