Изпълнителният директор на Националната лотария, която е основен спонсор на

...
Изпълнителният директор на Националната лотария, която е основен спонсор на
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Правим всичко възможно да продължим финансирането на Левски

Изпълнителният шеф на " Националната лотария ", която е главен спонсор на столичния гранд Левски - Димитър Ганев, даде особено изявление пред сътрудниците от " Дарик ". В него той подсигурява, че компанията ще продължи да извършва уговорките си свързани със столичния гранд.

" Истината, че не знам от къде се е появила тази информация и би трябвало да попитате вашите сътрудници от къде са я получили. Такова нещо от нас няма. Ние считаме да създадем всичко допустимо да продължим да финансираме Левски. Дали ще можем да продължим да го финансираме с парите, с които сме го правили досега е друга тематика. На този стадий в клуба има пари и считам, че нещата ще продължат до момента в който можем да работим. В момента работим и до момента в който работим, всичко ще бъде наред ".

" Да, срещнах се с целия треньорски щаб, вечеряхме дружно, говорихме си. Казах това, което споделям на вас. Ще създадем всичко допустимо да продължим. Те играха и сносно в тази контрола, която гледах. Мисля, че всичко е наред. Ентусиазирани са, стегнати са, виждам, че се забавляват, апропо, тъй че мисля, че всичко е наред и са подготвени. Абсолютно непрестанно си приказваме с Павел Колев ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР