Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне заяви, че УЕФА все

...
Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне заяви, че УЕФА все
Коментари Харесай

От Милан проплакаха: УЕФА иска невъзможното

Изпълнителният шеф на Милан Марко Фасоне съобщи, че УЕФА към момента не е взела решение във връзка показания от клуба финансов проект, като укори европейската централа в слагането на „ невъзможни” условия.

Днес две от водещите медии в Италия – „ Гадзета дело спорт” и „ Кориере дело спорт” заедно обявиха, че „ росонерите” ще претърпят провал в желанието си да реализират съглашение с УЕФА, което да им обезпечи прочут гратисен интервал, в който условията на Финансовия феърплей ще бъдат снижени. Това значи, че през идващия сезон на Милан ще бъдат наложени избрани наказания и рестрикции.

Милан отново се провали в очите на УЕФА

„ Изненадан съм от новините, които чета тази сутрин”, разяснява Фасоне при появяването си на заседание, проведено от Лега Серия А.

„ Като осъждам по вестниците, УЕФА към този момент е взела решение, нищо, че на следващия ден ще имаме среща. Аз храня единствено най-високо почитание към президента Александър Чеферин. От това, което прочетох, очевидно част от информацията е изтекла в медиите.”

„ УЕФА насочи до нас претенции, които са невъзможни за угаждане. Не приказвам просто за Милан, а за всеки клуб. Предоставихме им детайлна документи, Милан беше наличен през целия развой и ще приемем всяко решение. В най-лошия случай ще обсъждаме ново съглашение, само че дано не прибързваме с погребението.”

От китайци Милан без време може да "кацне " на араби

„ Няма смисъл да приказваме за оптимизъм, тъй като не сме говорили. Имаме цялостно доверие, че решението ще бъде взето с благосклонност и че в действителност още не е било взето (във типа, описван от италианската преса – б.р.).”

„ Този проблем се проточи към този момент няколко месеца. Ако не получим положителен отговор, ще би трябвало да разберем кои клубове биха могли да се възползват от него”, добави Фасоне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР