Изпълнителният директор на Милан, Иван Газидис, избра социалните мрежи на

...
Изпълнителният директор на Милан, Иван Газидис, избра социалните мрежи на
Коментари Харесай

Газидис с емоционално съобщение до феновете на Милан

Изпълнителният шеф на Милан, Иван Газидис, избра обществените мрежи на клуба, с цел да изпрати посланието си за вяра в сложните времена, в които се намираме.



"Скъпи футболисти в Милано, беседвам с вас от своя дом, в който съм затворен, до момента в който изживяваме тази покруса. Мисля за всички медицински сестри, лекари, здравни служащи, полицията, водачите на рейсове, органите на реда, чиновниците в супермаркета и всички, които работят в тези браншове и по един или различен метод се грижат за нас ", стартира Газидис.

"Благодаря ви от сърце. Приоритетът на Милан е елементарен - здравето и сигурността на играчите, личния състав, почитателите и нашата общественост. Ще се върнем към тренировките единствено когато всичко е безвредно за всички нас. Работим по разнообразни разновидности. Когато сезонът стартира още веднъж, няма да забравим героите от тези месеци, които самоуверено и професионално оказват помощ на хиляди хора. "

"Щастлив съм, че доста от вас участвате в идеята, по този начин както подкрепяте и нашия клуб. Уверявам ви, че ще преодолеем тази рецесия по най-правилния метод. В дейни диалози сме с всички, които ръководят футбола в тази изключителна обстановка. Футболът носи наслада и ще създадем всичко допустимо да я върнем ", съобщи Газидис.

"Клубовете не са просто бизнес компании. Те имат обществена роля, показват полезности, без които не можем. Чувствам се горделив, че съм част от този клуб и от този приказен град. Оставаме единни в този тежък миг. По-човечни, по-силни, по-обединени от всеки път. Хайде, Италия! Милан вечно ", приключи обръщението си Газидис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР