Изпълнителният директор на Meta Марк Зукърбърг за първи път обеща

...
Изпълнителният директор на Meta Марк Зукърбърг за първи път обеща
Коментари Харесай

Meta започва да въвежда криптиране от край до край за обаждания и съобщения във Facebook Messenger

Изпълнителният шеф на Meta Марк Зукърбърг за първи път даде обещание да вкара криптиране във всички платформи на компанията през 2019 година след поредност от кавги с висок профил.

Meta вкарва криптиране от край до край за позвънявания и известия в своите платформи Фейсбук и Messenger, разгласи компанията в четвъртък.

Това криптиране значи, че никой различен с изключение на изпращачът и получателят – даже Мета – не могат да дешифрират известията на хората. Криптираните чатове, въведени за първи път като незадължителна функционалност в Messenger през 2016 година, в този момент ще бъдат стандарт за всички консуматори в бъдеще, съгласно ръководителя на Messenger Лоредана Крисан.

„ Това лиши години, с цел да го реализираме, тъй като ние сме отделихме време, с цел да създадем това вярно “, написа Crisan в обява в блог. „ Нашите инженери, криптографи, дизайнери, специалисти по политиката и продуктови мениджъри работиха неуморно, с цел да възстановят функционалностите на Messenger през цялото време “.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР