Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд застана зад мениджъра

...
Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд застана зад мениджъра
Коментари Харесай

Няма да уволнят Оле, дори и след поражение от Ливърпул?

Изпълнителният шеф на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд застана зад мениджъра Оле Гунар Солскяер и даде да се разбере, че постът му не е застрашен даже при неоснователен резултат против Ливърпул този уикенд.

Поражението в неделя би подложило наставника на „ алените дяволи” под огромно напрежение. Ед Уудуърд обаче даде 100-процентовата си поддръжка за експерта.

„ Визията на Оле съответствува изцяло с главните три футболни цели, които имаме”, показа Ед Уудуърд.

Трите точки, по които съответстват разбиранията на двете страни - управител и управление - са: печелене на титли, настъпателен футбол и предоставяне на шансове на младежите.

„ В средата на предишния сезон, след идването на Оле, усетихме това, което желаеме да реализираме. Видяхме тим, който играе бърз футбол, ясно видяхме стила и философията, които мениджърът желае да наложи”, сподели още шефът на Манчестър Юнайтед.

„ Оле също по този начин върна дисциплината назад, която може би бяхме изгубили през годините. Той построява тим, който да зачита историята на клуба, в който играчите работят интензивно и почитат своите съотборници. Никой не е по-голям от клуба”, добави Ед Уудуърд.

В неделя Манчестър Юнайтед посреща Ливърпул от 18.30 часа. Срещата ще можете да гледате по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР