Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед – Ед Уудуърд публикува официално

...
Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед – Ед Уудуърд публикува официално
Коментари Харесай

Голям бос на Юнайтед с ясно изявление след неудачите

Изпълнителният шеф на Манчестър Юнайтед – Ед Уудуърд разгласява публично известие, в което настоя, че клубът е изцяло предан в желанието си да обезпечи точните вложения, с цел да може тимът да се измъкне от рецесията, в която се намира.

Във вторник „ алените дяволи” оповестиха рекордни доходи от 627,1 милиона паунда, когато направиха обществено притежание своите финансови доклади. Проблемът сега е, че до момента в който Юнайтед остава измежду световните футболни водачи във финансово и рекламно отношение, на терена събитията не се развита по същия метод. Неделното проваляне с 0:2 от Уест Хем срина състава на Оле Гунар Солскяер до 8-ото място във краткотрайното класиране на Висшата лига.

Феновете към този момент години наред упрекват борда на шефовете, че слагат комерсиалните цели и облагите преди добруването на тима, а това бе нещо, което Уудуърд изрично отхвърли. „ Оставаме фокусирани върху нашия проект за построяването на тима и подсилването на нашата младежка система според философията на клуба и мениджъра”, съобщи босът.

„ Това се вижда ясно от скорошното привличане трима вълнуващи играчи в първия тим, удължаването договорите на основни футболисти и гениите, които ще дойдат от школата”, съобщи Уудуърд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР