Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че клубът не

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че клубът не
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Лудогорец не иска футболисти на Левски, имаме сили да продължим напред в Лига Европа

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев съобщи, че клубът не желае футболисти на Левски, каквито информации се появиха. Той приказва пред медиите на летището във Варна. " Орлите " отлетяха за Барселона, където на следващия ден ще мерят сили с локалния Еспнаьол в мач от груповата фаза на Лига Европа.

" Много поучения може да сме си взели от първия ни мач с тях, само че главната е, че играем против тим, който е спечелил квота за евротурнирите в едно от най-силните шампионати в света. Имаше настройка, че надали не Лудогорец наложително би трябвало да бие Еспаньол, и то с разлика, което е много заблуждаващо. Знаем какъв тим е Еспаньол.

Свикнали сме към Лудогорец да има съществени упования, тъй като през годините се надигравахме като еднакъв с еднакъв с много съществени тимове. Амбицията при нас я има, можем да реализираме добър резултат, правили сме го доста пъти. Защо да не го създадем и в този момент?

Имаме сили да продължим напред в шампионата, предвид на показаните игри досега. Няма по какъв начин европейските мачове да ни разсеят в шампионата, ние сме обичаен участник. През тази година ще е по-заплетена борбата за купата. Рано е да отписваме който и да е конкурент.

С интерес прочетох във вестниците, че имаме интерес към футболисти на Левски. На мен не ми е известно нещо сходно, привикнал съм да чета какви ли не спекулации, не се удивлявам. Нямаме интерес към никой от футболистите на Левски ", сподели той. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР