Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели очакванията си за

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Направили сме си изводи, имаме сили да продължим напред

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев показа упованията си за идния дуел от 4-ия кръг на груповата фаза в шампионата Лига Европа против Еспаньол преди заминаването на отбора за Испания.

"Според мен поучения може да сме си взели доста, само че главната е, че играем с тим, който е спечелил квота за евротурнирите в едно от най-хубавите шампионати в света. Имаше една основана настройка, че надали не Лудогорец наложително би трябвало да бие Еспаньол надали не с разлика, което е много заблуждаващо, тъй като знаем какво име е Еспаньол, какъв тим. Трябва да сме наясно, че отиваме да се изправиме против един извънредно добър тим, който играе в такова състезание ", разяснява Петричев при отпътуването на тима към Испания.

"Свикнали сме към Лудогорец да има има високи упования, защото през годините се надигравахме като еднакъв с еднакъв с доста съществени тимове, имаме упоритости, не е имало някакво отрицателно въздействие върху нас, можем да реализираме добър резултат, въпреки всичко има още 3 мача, в идния кръг ще станат ясни много неща, имаме сили да продължим напред с оглед показаните игри досега ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР