Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се изказа в подкрепа

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се изказа в подкрепа
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Българският футбол няма да бъде същият, ако Левски фалира

Изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев се изрече в поддръжка на възможна държавна помощ за " Левски ", стига тя да е съобразена със закона.

" Сините " са в мъчно финансово положение и почитателите желаеха с писмо до премиера Бойко Борисов на клуба да бъде провиснал заем.

" Българският футбол няма да бъде същият, в случай че " Левски " банкрутира. Така че аз поддържам всевъзможни законови способи, които биха довели до спасяването на " Левски ", тъй като ни е нужен като противник ", сподели Петричев пред bTV.

Одобрение за сходна държавна помощ към " сините " изрече и притежателят на " Локомотив " Пловдив - Христо Крушарски.

Президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов пък се разгласи срещу.

Министърът на финансите Владислав Горанов съобщи преди дни, че не е осведомен да съществуват законови механизми, които биха разрешили сходна финансова помощ.

" Левски " е във финансов колапс от началото на годината. Мажоритарният пакет с акции е в ръцете на Георги Петров - доближен до предприемача Васил Божков. Двамата имат повдигнати обвинявания от българската прокуратура и сега се намират в Дубай.

В изявление за bTV по телефона, Божков съобщи, че е подготвен да се раздели с акциите, само че към момента остава неизясненост по какъв начин и по кое време ще се случи това. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР