Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев съзря коалиция между собствениците

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев съзря коалиция между собствениците
Коментари Харесай

Петричев: Оформя се коалиция Ганчев-Русев срещу нас

Изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев съзря коалиция сред притежателите на ЦСКА и " Левски " - Гриша Ганчев и Спас Русев, против разградчани.

В последните дни сред трите гранда у нас прехвърчаха искри, като притежателите на " червени " и " сини " упрекнаха Кирил Домусчиев в липса на феърплей.
Спас Русев: Домусчиев очевидно живее в съвършен свят, а ние - не Собственикът на "Левски " отговори на думите на сътрудника си в "Лудогорец "
" Не желая да разясня притежателите на тимовете, защото не са на моето равнище. Те са в правото си да споделят каквото желаят. Аз мога единствено с интерес да разясня тази коалиция, която се оформя сред Русев и Ганчев, само че съгласно мен тази коалиция ще продължи много малко, защото няма да е надалеч моментът, в който двата тима ще се сблъскат и тогава господин Русев ще разбере, че Ганчев не е кротушка, а си е сериозна акула, на която " Лудогорец " усеща зъбите през последните 8 години, в които е в шампионата. Ще следим с интерес по какъв начин ще се развие тази коалиция сред тези двамата ", съобщи Петричев при заминаването на първенците за Кипър.

За " Лудогорец " следва посещение на АЕК в третия кръг от груповата фаза на Лига Европа. След два кръга " орлите " към момента нямат точки в актива си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР