Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви след поражението на

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви след поражението на
Коментари Харесай

Петричев: Шансовете на Лудогорец са големи

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев разгласи след провалянето на орлите с 1:2 от Ференцварош в Унгария, че възможностите на българския първенец да продължи напред остават доста огромни.

" Негативен резултат, само че е подобен, че дава късмет на Лудогорец да продължи, а и видяхте, че е по силите му да го направи. Видяхте, че тимът има капацитет. За страдание срещаме тим като Ференцварош още в първия кръг. Може би щеше да е друго, в случай че беше във втори-трети кръг. Имаме потребност да пообиграем тима. Има доста нови момчета. Като цяло през днешния ден в избрани моменти показахме, че занапред ще израства.

Очаквахме да е мъчно, само че постоянно сме знаели, че Лудогорец е добър тим и играе добре, когато е притиснат до стената.

Видяхме доста забавни неща. Мисля, че мачът в Разград ще е друг. Надявам се в сряда всички почитатели да осъзнаят този мач какъв брой е значим за нас и че възможностите на Лудогорец са доста огромни. Разчитаме на тяхната поддръжка ", сподели Петричев след първата среща от първия прелиминарен кръг сред двата отбора в Унгария.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР