Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви след нулевото равенство

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви след нулевото равенство
Коментари Харесай

Петричев: Тенденцията продължава, пак не ни дадоха чиста дузпа, това ли е прословутият феърплей?

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев разгласи след нулевото тъждество против ЦСКА-София, че разградчани ще пуснат тъжба против съдийството. Причината е в неотсъдената за орлите дузпа в 86-ата минута за нарушаване на Албентоса против Кешерю.

Петричев посочи, че това е поредна груба неточност в ущърб на Лудогорец във втори следващ мач, защото и против Локомотив (Пловдив) не бе даден 11-метров углавен удар за фаул против Вандерсон, когато резултатът бе 0:0. Малко по-късно смърфовете поведоха, а в последна сметка срещата в Пловдив приключи 1:1.

“По-скоро сме недоволни, тъй като мисля, че изпуснахме трите точки. Почти бях сигурен, че ще победим, само че резултатът е 0:0. Мачът беше прекрасен, само че малко по малко напипваме ритъма. Нещата вървят в вярна посока.
Възнамеряваме да пуснем тъжба против съдията, тъй като във втори следващ мач не ни дават чиста дузпа. Ако това е феърплеят, за който се приказва, то той е срещу Лудогорец. А и не е единствено дузпата - играчите ми споделиха, че са спестени няколко червени картона.

През предишното състезание загубихме точки поради съдийски неточности. Сега във втори следващ мач те не престават. Има първи проблясъци на преднамерено съдийство.

Има наклонност, обрисува се. Надявам се този прославен феърплей да не е ориентиран против Лудогорец”, разяснява Ангел Петричев. efbet Лига 5 кръг, неделя 11 август  Лудогорец 0:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР