Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира предстоящия мач от

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира предстоящия мач от
Коментари Харесай

Петричев: Лудогорец се е доказал през годините

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев разяснява идния мач от груповата фаза на Лига Европа против ЛАСК Линц. Той бе безапелационен, че родния първенец разполага с доста положителни футболисти, които могат да играят сполучливо на толкоз високо равнище.

Петричев също по този начин приказва и за назначението на нов треньор след уволнението на Павел Върба, като изясни, че за момента по-важно е представянето на Лудогорец на следващия ден.

" Очаквам да създадем добър мач против ЛАСК. Ако се поздравим с победа ще е най-добре. Доказали сме през годините, че в сложни обстановки намираме себе си и демонстрираме добра игра. Дано и в този момент да стане по този начин. Всичко зависи от момчетата на терена. Ако изпълнят напътствията на треньорския щаб би трябвало да се получи добър мач. Без подозрение Лудогорец разполага с положителни футболисти, които могат да играят на това равнище сполучливо. Надявам се всичко да бъде наред ".

" На този стадий няма нищо към новия треньор. В момента по-важно е представянето в мача с ЛАСК, а не дали се договаря с нов треньор. Всички сме съсредоточени върху срещата, защото загубихме първия дуел. Не мога да кажа дали сме любимец в мача. Шансовете са 50 на 50 ", сподели той преди заминаването за Австрия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР